Η εταιρεία μας

 

Η Επιχείρηση

Η επιχείρηση μας, ιδρύθηκε το 1958 από τον Ορέστη Παπαθεοδώρου, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας με αντικείμενο τα μηχανήματα αγρού και κήπου και τα συστήματα άρδευσης και έκτοτε λειτουργεί εξελισσόμενη συνεχώς.


Εμπλουτίζοντας διαρκώς την γκάμα των προϊόντων μας, μπορούμε σήμερα να προσφέρουμε στον καταναλωτή προϊόντα από τους πιο επώνυμους οίκους της διεθνούς αγοράς, στον τομέα των δασικών και γεωργικών μηχανημάτων, των μηχανημάτων και εργαλείων κήπου, καθώς επίσης και των βιομηχανικών και δομικών μηχανημάτων.


Δεν είναι τυχαίο ότι μας έχουν εμπιστευτεί για την αντιπροσώπευση των προϊόντων τους κορυφαίοι και επώνυμοι κατασκευαστές και εταιρείες όπως: Husqvarna , Gardena, Karcher , Subaru-Robin, UNIMAC , Castelgarden, Felco , Stanley , Palaplast ,Παντελής Παπαδόπουλος ΑΕΒΕ, και πολλοί άλλοι.


Στόχοι μας είναι:


  • Η προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών σε μια ιδανική σχέση ποιότητας και τιμής.
  • Η εκπλήρωση των, συνεχώς μεταβαλλόμενων και αυξανόμενων αναγκών, του καταναλωτή και η μεγιστοποίηση του δείκτη ικανοποίησης του, σε όλους τους τομείς.
  • Η όσο το δυνατόν καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη του πελάτη μετά την πώληση (after sales service), σε service και ανταλλακτικά, σε όλη την Ελλάδα.

 

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας. Καλές ηλεκτρονικές αγορές!


Γιώργος Παπαθεοδώρου